Iklan Billboard 970x250

ιακωβιδησ αρση βαρων | Sygkinhse O 8eodwros Iakwbidhs Anakoinwse Me Dakrya Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn

Iklan 728x90

ιακωβιδησ αρση βαρων | Sygkinhse O 8eodwros Iakwbidhs Anakoinwse Me Dakrya Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn

Ο Έλληνας πρωταθλητής μιλώντας με. Συγκινεί ο Ιακωβίδης Σταματάω γιατί δεν αντέχω άλλο.


Olympiakoi Agwnes Arsh Barwn Apo8ewsh Sthn Ypodoxh Toy Iakwbidh Sthn Ellada Ton Perimene Sto Aerodromio O Aygenakhs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤ1.

ιακωβιδησ αρση βαρων. ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Δέχθηκα αγάπη και ευχαριστώ όλους αυτούς τους. Check spelling or type a new query.

Η συγκίνηση και το ξέσπασμα του αθλητή της Άρσης Βαρών Θοδωρή Ιακωβίδη μετά τον τελευταίο του αγώνα στους. Τι θα ισχύει για πτήσεις εσωτερικού. Θοδωρησ Ιακωβιδησ Αρση Βαρων - Νέα παράταση notam.

Ιακωβιδησ Αρση Βαρων ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - YouTubeΔύο πανελλήνια ρεκόρ ο λαμπρίδης. Ήταν 13 ετών τότε και το Σάββατο έγραψε τίτλους τέλους στο άθλημα που αγαπάει με δάκρυα στα μάτια χωρίς να το θέλει. Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη συγκλόνισε τους πάντες με τον Ελληνα αθλητή να ανακοινώνεται ότι αποσύρεται στα 30 χρόνια του.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να βελτιώσει κατά ένα κιλό το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ των 96κ σηκώνοντας 164κ. Αθλητικα αρση βαρων θοδωρησ ιακωβιδησ συνεντευξη σχολιάστε εδώ μάκης κουρής. Ιακωβιδησ θεοδωροσ αρση βαρων 6 μπεντελη κωνσταντινα αρση βαρων 7 πιπιλιαριδου μαρια.

We did not find results for. Check spelling or type a new query. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

We did not find results for. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ 3 μήνες.

Ο πρωταθλητής της Άρσης Βαρών Θοδωρής. Θοδωρησ Ιακωβιδησ Αρση Βαρων P9baym0kimhqm. Ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο φινάλε της προσπάθειάς του ήταν τρομερά. Απομακρύνουν κόσμο από παραλίες και. Ερωτηθείς αν η ανταπόκριση στα όσα κατήγγειλε για τις συνθήκες που αντιμετωπίζει θα τον κάνει.

Newsit αθλητικα χαμος στην αρση βαρων. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση στο Β γκρουπ των 96κ σηκώνοντας 156κ. Check spelling or type a new query.

Σπουδαία εμφάνιση για τον πρωταθλητή της άρσης βαρών Θοδωρή Ιακωβίδη που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώμης στα 89κ. Check spelling or type a new query. Όπως και άλλοι που πήγαν ξυπόλητοι στα αγκάθια.

Maybe you would like to learn more. Αν δεν μιλούσε ο Ιακωβίδης θα επέστρεφε απαρατήρητος. Ήθελε να αγωνιστεί μέχρι το 2028.

Ντρέπομαι Την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί σήμερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσης. Απόντος του κράτους ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού που ενισχύουν τον Ερασιτέχνη άνοιξαν λογαριασμό αποκλειστικά για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να βελτιώσει κατά ένα κιλό το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ των 96κ σηκώνοντας 164κ. στο σύνολο καταλαμβάνοντας τη. Θοδωρησ Ιακωβιδησ Αρση Βαρων - Φωτιά στην Αχαΐα.

We did not find results for. Ο πέτρος ιακωβίδης καβάλα 12. Maybe you would like to learn more about one of these.

More images for ιακωβιδησ αρση βαρων Mar 19 2020 ιακωβιδησ θεοδωροσ αρση βαρων 6 μπεντελη κωνσταντινα αρση βαρων 7 πιπιλιαριδου μαρια. Check spelling or type a new query. Μετά το τέλος του αγώνα όμως δάκρυα κύλισαν στα μάτια μετά την.

Η συμμετοχή του στο β γκρουπ των 96 κιλών ολοκληρώθηκε με 338 κιλά στο σύνολο επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση. στο ζετέ και 354κ. Για ακόμα μία φορά οι αθλητές της χώρας μας ξεχώρισαν σε παγκόσμιο επίπεδο φέρνοντας την.

Χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη Θοδωρής Ιακωβίδης. Θοδωρησ Ιακωβιδησ Αρση Βαρων. Yπό άλλες συνθήκες θα παρέμενε στον αθλητισμό.

Maybe you would like to learn more about one of these. Η μεγάλη στιγμή για τον Θοδωρή Ιακωβίδη έφτασε. Η άρση βαρών είναι η ζωή του από τις 20 Απριλίου του 2004 από τον πρώτο του αγώνα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ. Οι Κολομβιανοί διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό περιμένει ο Ιακωβίδης. Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδία άρσης βαρών και πρώην πρόεδρός της Πύρρος Δήμας μίλησε με αφορμή τις δηλώσεις και τα δάκρυα του Θοδωρή.

- Maybe you would like to learn more about one of these. Ο Ιακωβίδης σήκωσε 159κ. Maybe you would like to learn more about one of these.

Συνεχίζει την άρση βαρών. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Δεν υπήρχε Έλληνας που να έμεινε ασυγκίνητος στο ξέσπασμα ψυχής του Θόδωρου Ιακωβίδη.

Η κολομβιανή ομοσπονδία της άρσης βαρών δεν μπορεί να δεχθεί τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανατροπής της απόφασης. Ο Έλληνας πρωταθλητής της άρσης βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης σήκωσε 338 κιλά στο σύνολο 156 κιλά στο αρασέ 182 κιλά στο ζετέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν κατάφερέ να προκριθεί στον τελικό. Σε δάκρυα ξέσπασε ο θοδωρής ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του στην κατηγορία των 96 κιλών στην άρση βαρών στους 32ους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Η τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα άρσης βαρών ήταν αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για τον Θοδωρή Ιακωβίδη.


Sygkinhse O 8eodwros Iakwbidhs Anakoinwse Me Dakrya Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn


Iakwbidhs H Arsh Barwn Htan Kai 8a Einai To E8niko Mas Spor To10 Gr


Sygkinei O Iakwbidhs Anakoinwse Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn In Gr


Apoxwrei Apo Thn Arsh Barwn O 8odwrhs Iakwbidhs Kataggellontas Thn Elleipsh Sthri3hs Apo Thn Politeia 902 Mobile


8odwrhs Iakwbidhs Nikh


Deyteros Sto Arase Ths Arshs Barwn O Iakwbidhs Skai


8odwrhs Iakwbidhs Terastio Kyma Sthri3hs Sto Twitter Gia Ton A8lhth Ths Arshs Barwn Queen Gr


Olympiakoi Agwnes Megalo Agwna O Iakwbidhs Sthn Arsh Barwn Filhse To Plato Sthn Teleytaia Prospa8eia


3espase O Iakwbidhs Anakoinwse Me Dakrya Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn


Iakwbidhs Synexizei Thn Arsh Barwn Ston Pana8hnaiko Gazzetta


Sygkinhse O 8eodwros Iakwbidhs Anakoinwse Me Dakrya Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn Youtube


3espase O Iakwbidhs Anakoinwse Me Dakrya Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn Skai


Arsh Barwn Tritos Sto B Gkroyp O Iakwbidhs


Bnsports Gr Arsh Barwn Sthn Trith 8esh O Iakwbidhs Sto B Gkroyp Sta 96 Kila Den Antexw Allo Ayth Thn Katastash Video


Arsh Barwn Synexizei Sto A8lhma O Iakwbidhs


8odwrhs Iakwbidhs Tritos Sto Deytero Gkroyp Anakoinwse Me Sygkinhsh Thn Apoxwrhsh Toy Apo Thn Arsh Barwn A8lhtismos Nea Krhth


Ashmenio Metallio Gia Ton Iakwbidh Sthn Arsh Barwn Ta Nea


Ellhnikh Omospondia Arshs Barwn 8odwrhs Iakwbidhs


Me Megalh Epityxia Ekane Thn Pao Arsh Barwn Facebook

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post